Slimwave
er den nyeste teknologi indenfor infrarød varmebehandling.

SlimWave adskiller sig fra andre infrarød varmesystemer på markedet, fordi 80 % af dens varmebølger bliver brugt direkte til opvarmning af kroppen og ikke til opvarmning af en stor kabine.

På bare 20 minutters SlimWave behandling forbrænder kroppen op til

600-900 kcal.

slimwave1SlimWave infrarød varmebehandling er godt til:

At øge dit stofskifte og din blodcirkulation samt stimulerer nyrefunktionen. Det gør at du bedre kan tabe dig i problemzonerne, da du udskiller dine affaldsstoffer bedre.

De mange behagelige påvirkninger fra infrarød varmebehandling er en vigtigt del af vores Wellness & Beauty behandlinger.

slimwave2Klienter fortæller at behandlingen hjælper til at mindske reumatiske -, gigt - og mange slags rygsmerter. Den forbedrer søvnen, de bliver mere afslappede og føler mindre stress. Ældre mennesker fortæller de føler sig yngre og mere vitale. Infrarødvarme er en naturlig og sund varmekilde som bliver brugt eks. på sygehuse for at holde babyer varme. Infrarødvarme har en blød og positiv virkning ved hudproblemer.

Kom og slap af i en af vores enestående SlimWave infrarød varmekabiner.

Ring og bestil en prøvebehandling.

Ved at kombinere SlimWave med eks. VacuStep, EMS Bodyformer, Wellness briksene eller vores Body Ballancer, øges virkningen af disse behandlinger betydeligt.


Vi hjælper dig også gerne med kostvejledning og udrensning,

så du bliver sund og slank indvendig som udvendig.