Kundehistorier
loneLone fra Hundested.

Jeg prøvede EMS Body Former Impulstræning for første gang år 2006, med det fantastiske resultat, at jeg gik 2 str. ned i tøj, og at der forsvandt en masse cm.

Så i år ville jeg gerne strammes op på ny. Jeg ringede til Izabella og fik så at vide, de var flyttet til nye og større lokaler, og at der var kommet en masse nyheder. Jeg prøvede så Body Ballancer Lymfedrænage - Den er helt suveræn - Ens hud bliver ligesom silke, alt appelsinhud forsvinder. Desuden har den en rigtig god virkning på blodomløbet i mine ben, da jeg har åreknuder og er opereret 2 gange. Jeg har også prøvet Slim Wave Infrarød varme, det er også en helt speciel oplevelse, da jeg har leddegigt hjælper den mig på grund af varmen. Jeg kan varmt anbefale de tre ting jeg har prøvet, og man kan spørge Izabella om alting og man får altid et fornuftigt svar.
annetteAnnette 44 år fra Fredensborg:

Efter kun 14 behandlinger med EMS bodyformer tabte jeg 10 kg. og gik fra en str. 42 til 38/36
"I rigtig mange år havde jeg haft problemer med cellulite og ødemer i benene. Og desuden lidt af migræne de sidste 20 år og derfor været hos et utal af læger og alternative behandlere i både Danmark og udlandet, uden at de dog havde kunnet hjælpe mig noget særligt. Jeg læste så tilfældigt for 2 år siden en annonce fra Livingbalance om behandlinger med EMS bodyformer, som netop skulle kunne afhjælpe disse problemer. Efter kun 14 behandlinger med EMS bodyformer tabte jeg 10 kg. og gik fra en str. 42 til 38/36 - alene 12 cm. rundt om maven - noget der var til at tage at føle på ;o)

Sideløbende hermed fik jeg foretaget en Vegatest af Izabella for at finde ud af noget omkring min migræne. Jeg spiste efterfølgende nogle homøopatiske udrensende dråber i 2 måneder, som gjorde, at mine migræneanfald begyndte at fortage sig, og i dag har jeg 'kun' ca. 2-3 anfald pr. måned i forhold til tidligere ca. 8-9 anfald pr. måned. Og ydermere fik jeg samtidigt løst et problem med eksem i albuehulen, som diverse medicinske salver og cremer igennem årene aldrig havde kunnet få bugt med - efter kuren med de homøopatiske dråber er eksemen aldrig vendt tilbage igen!

Det er nu mere end 1 år siden, jeg blev færdig med behandlingerne, og alle mine resultater holder fortsat!

Jeg er ikke i tvivl om, at alle de forbedringer, jeg har mærket på min krop skyldes de forskellige behandlinger hos Livingbalance, hvilket jeg er Izabella dybt taknemmelig for :-)"

heidiHeidi 32 år fra Hillerød.

Fået 10 Behandlinger med EMS Bodyformeren.
Jeg kom til Living Balance første gang for 2 år siden.

Efter 3 operationer i maveregionen og svær astma, trængte jeg til et boost for at komme i gang med at forsøge at blive aktiv igen.

Jeg fik 10 behandlinger med EMS bodyformeren og alene om maven tabte jeg 10.5 cm. Derudover giver Izabella altid gerne gode råd og meget fleksible tider, har et dejligt humør og er aldrig fordømmende, hvilket giver en dejlig atmosfære.